grijs blok workshop stijl

Vormen aqaua

paspop mint

stijl 1x1

lichtgrijs blok

Exclusief I' A.M. Label

Het eigen exclusieve sieraden label van I' A.M. !

Met veel trots laat ik jullie graag mijn eigen sieraden label zien. Trendy, exclusieve sieraden, in vele leuke kleurstellingen. Windeloos combineren. Samen met de bijpasende kettingen, waaraan je je eigen hager kunt maken. Zo heb je makkelijk een bijpassende kettin voor ieder outfit.
Hoe komt het dat sommige kleuren je laten stralen en andere juist helemaal niet? Welke kleuren hebben je voorkeur en zijn dit ook de kleuren die jou het mooiste staan? Wat zijn koele en wat zijn warme kleuren? Tijdens deze workshop laat ik je zien wat kleuren voor je betekenen en wat ze met je doen. De "goede kleuren" laten je stralen en geven je meer zelfvertrouwen. Je zult versteld staan van het resultaat! Met behulp van verschillende kleurdoeken gaan we samen ontdekken welke kleuren jou het beste staan. De sieraden lijn van I' A.M. bestaat uit.

 • Armbanden los en als set van 3
 • Kettingen
 • Losse kettinghangers
 • sieraden blok 2x1 Bekijk het exclusieve assortiment van het eigen label I' A.M. eens op deze site. En je kan ze makkelijk bestellen middels het bestelformulier. Hieronder een leuke impressie van een deel uit de collectie:

Garderobe check

Heb je een kast vol kleren, maar lukt het je niet om je kleding te combineren tot een leuke outfit? Of heb je iedere keer als je je kast open trekt het gevoel dat je iets mist? En roep jij regelmatig dat je ‘niets om aan te trekken’ hebt? Dan is de garderobe check iets voor jou!


 

Bij de garderobe check bekijken we samen al je kleding en bepalen eerst wat mag blijven en wat echt niet meer kan. Daarna gaan we aan de slag met leuke setjes maken die passen bij jouw persoonlijkheid en levensstijl. Ook vertel ik je welke items nog leuk/handig zouden zijn om aan te schaffen, om optimaal te kunnen combineren. Uiteindelijk heb je een heerlijk georganiseerde garderobe. Je krijgt het meest optimale resultaat als je eerst een kleuradvies hebt gehad.

Een garderobe check kost € 45,= per uur. Hiervoor krijg je een advies zoals hierboven beschreven. De duur van de garderobe check is afhankelijk van de omvang van je garderobe. Gemiddeld duurt de garderobe check met het daarbij behorende advies 2,5 uur. Neem gerust contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

kleurrand garderobecheck

Workshop Kleur

 

Wil je gezellig met vriendinnen, (schoon)zussen of een groepje collega's iets leuks doen?

Astrid van I' A.M. Kleur&Stijl geeft leerzame en gezellige workshops met praktische adviezen. Een workshop kan bestaan uit kleuradvies , stijladvies of als combinatie. Leuk voor een vrijgezellenfeestje, verjaardag of gewoon voor de gezelligheid!

Hoe komt het dat sommige kleuren je laten stralen en andere juist helemaal niet? Welke kleuren hebben je voorkeur en zijn dit ook de kleuren die jou het mooiste staan? Wat zijn koele en wat zijn warme kleuren? Tijdens deze workshop laat ik je zien wat kleuren voor je betekenen en wat ze met je doen. De "goede kleuren" laten je stralen en geven je meer zelfvertrouwen. Je zult versteld staan van het resultaat! Met behulp van verschillende kleurdoeken gaan we samen ontdekken welke kleuren jou het beste staan. Dit doen we aan de hand van de 4 seizoenen:

 • Winter: Heldere koele kleuren
 • Lente: Warme zonnige kleuren
 • Zomer: Gedempte koele kleuren
 • Herfst: Warme gouden kleuren

kleurkragen 

 

Aan het eind van de workshop krijg je een handig kleurkaartje. Je kan tegen een meerprijs ook kiezen voor een uitgebreide kleurenwaaier. Deze kleurenwaaier heeft 96  voor jou afgestemde kleuren, die eindeloos te combineren zijn. Met deze kleurenwaaier in je tas is winkelen ineens een stuk gemakkelijker.

Deze leuke workshop Kleur kost slechts € 45,= p.p. Tijdens deze workshop is een hapje en drankje inclusief en aan het eind krijg je een kleurkaartje mee. Deze workshop is mogelijk vanaf 3 personen.  De workshop Kleur is ook mogelijk in combinatie met een High Tea, kijk eens bij workshop Ladies Tea. Neem gerust contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

 kleurrand kleuradvies 3

Stijladvies

Ik ben er van overtuigd, dat iedere vrouw er prachtig uit kan zien ongeacht welke maat je hebt.

Leuke en prettig zittende kleding ondersteunt je persoonlijkheid. Je voelt je er beter door. Tijdens een stijladvies laat ik je zien welke kleding je figuur en daarmee je persoonlijkheid het beste tot zijn recht laat komen. Door middel van een lichaamsanalyse ontdekken we wat je sterke punten en wat je aandachtspunten zijn. Tijdens het advies wordt alles besproken van kapsel tot schoenen van broeken tot rokken, halslijnen, mouwen etc.

Stijlfoto gr

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Met behulp van de door jou meegebrachte kleding laat ik je zien hoe je jouw sterke kanten kunt accentueren en de minder goede kanten kunt camoufleren.

Aan het eind van het stijladvies ontvang je een persoonlijke stijlgids met tips en adviezen over jouw ideale halslijnen, rok- en broeklengtes, haarmodellen, sieraden en nog veel meer. Deze stijlgids is praktisch en concreet zodat je voortaan zelf de kleding kunt kopen die het beste bij je past. Ontdek jouw stijl samen met Astrid van I' A.M. Kleur&Stijl. Een stijl waar jij je prettig en zelfverzekerd bij voelt en die ook bij jouw persoonlijkheid past. Iedereen heeft van nature een eigen stijl, daarom gaan we kijken naar jouw persoonlijkheidstype. Ook nieuwsgierig? Ben je basic chique, romantisch, dramatisch of natuurlijk...

Een stijladvies inclusief jouw stijlgids kost € 95,= p.p. Een compleet stijladvies duurt ongeveer 2,5 uur. Voor een stijladvies ben je van harte welkom in mijn eigen studio, maar natuurlijk is het advies ook op jouw eigen (gewenste) locatie mogelijk. Neem gerust contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

kleurrand stijl

Kleuradvies

Hoe komt het dat sommige kleuren je laten stralen en andere juist helemaal niet?

En welke kleuren zijn dat dan?

Dat verschilt per persoon en is afhankelijk van je huidtype, kleur ogen en haarkleur. Tijdens een kleuranalyse bij I' A.M. Kleur&Stijl ontdek je wat kleuren met jou doen. Het is verrassend om te zien dat bij het dragen van de juiste kleuren je huid er frisser uitziet, dat oneffenheden en rimpels minder zichtbaar zijn en je ogen gaan stralen. Het versterkt je persoonlijke uitstraling. Verkeerde kleuren maken een huid onrustig, eventuele oneffenheden in de huid komen meer naar voren. De huid lijkt grauw of bleek, lijnen en kringen krijgen meer aandacht. Door middel van een persoonlijk kleuradvies ontdek je welke kleuren bij jou passen. En welke niet. Zo kun je voortaan snellere en betere keuzes maken. Dat bespaart een hoop tijd, geld, frustratie en miskopen. Van een kleuradvies heb je de rest van je leven profijt. Dit geldt niet alleen voor vrouwen, ook mannen zijn kleurgevoelig!

kleuradvieswinter2Een kleuradvies is eenmalig, je hebt er voor altijd plezier van. Ook als je grijs wordt verandert het advies niet. Het verschil tussen 'goede' en 'verkeerde' kleuren zal met het ouder worden steeds duidelijker worden. Ook zomers, als je gebruind bent, geldt hetzelfde advies.

Met behulp van verschillende kleurdoeken gaan we samen ontdekken welke kleuren jou het beste staan. Dit doen we aan de hand van de 4 seizoenen:

 • Winter: Heldere koele kleuren
 • Lente: Warme zonnige kleuren
 • Zomer: Gedempte koele kleuren
 • Herfst: Warme gouden kleuren

Na je kleurenanalyse zal winkelen ineens anders zijn, je weet precies welke kleuren het beste bij jou passen. En om het jou makkelijk te maken krijg je een uitgebreide kleurenwaaier, bestaande uit 96 op elkaar afgestemde kleuren, die eindeloos te combineren zijn. Om het advies compleet te maken krijg je na de kleurenanalyse een make-up advies. Je wordt opgemaakt met de make-up die bij jouw seizoenstype past. Welk type ben jij? Winter, lente, zomer of herfst? Ontdek het samen met Astrid van I' A.M. Kleur&Stijl.

Een korte kleurenanalyse met een handig kleurkaartje heb je al voor € 55,= p.p. Heel erg leuk om als workshop te boeken.
Een uitgebreide analyse kost € 95,= p.p. Hiervoor krijg je een persoonlijke kleurenanalyse, een passend make-up advies en een exclusieve kleurenwaaier.  Een uitgebreid kleuradvies duurt ongeveer 2,5 uur. Voor een kleurenanalyse ben je van harte welkom in mijn eigen studio, maar natuurlijk is de analyse ook op jouw eigen (gewenste) locatie mogelijk. Neem gerust contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

 

kleurrand winter

Meer artikelen...

Workshop Kleur

workshop kleur nw 1x1

Workshop Ladies Tea

workshop ladies tea 1 x 1

Workshop Stijl

stijl 1x1