Like I' A.M. Kleur&Stijl op facebook, zo ontvang je regelmatig leuke tips & trends!

I'AM ALTIJD UNIEK op 18 april en 9 mei 2019

Creëer je eigen 'ik-merk' Wil je meer weten over hoe je jouw positieve kenmerken en kwaliteiten op een krachtige, opvallende manier presenteert, terwijl je tegelijkertijd toch zo dicht mogelijk bij jezelf blijft, meld je dan aan voor deze inspirerende workshops die ik samen met Annick Lieuwen van ALtijd bemiddelt organiseer.

Meld je gauw aan want er is maar plek voor acht deelnemers. En als je je voor 1 april aanmeldt, krijg je ook nog eens vroegboekkorting. Hoe je je kunt aanmelden staat in de uitnodiging hieronder.

Ik zou het leuk vinden als je erbij bent.

uniek 18 april

Afdrukken E-mailadres

Welke kleur rood heeft jouw Kerstjurkje!

Vind je het te gewaagd om rood te dragen? Dat is niet nodig, want iedere vrouw kan rood dragen. Als je maar weet waar je op moet letten.

De kleur rood staat voor energie, leven en kracht. Iedere vrouw kan rood dragen als zij daarvoor in de stemming is. De echte kleur rood is niet koel maar ook niet warm en deze ‘rood’ vinden we terug in de kleurencirkel als één van de drie primaire kleuren (het rood binnen in de cirkel). Zodra we bij deze primaire rood geel mengen ‘warmen’ we het rood op. Voegen we er blauw bij dan maken we het rood juist koeler. Maar we kunnen een ‘rood’ ook gedempter (met grijs) of lichter (met wit) of dieper (met zwart) maken.

kleurencirckel

Voor elk kleurtype is er een kleur rood. Zo heeft het warme kleurtype een tint rood waar geel bij is gevoegd (bijv. tomaatrood en steenrood) en het koele kleurtype een rood waar blauw in zit ( bijv. aardbeirood en kersenrood).

Er zijn dus heel veel tinten rood. Maar wat is jouw kleur rood? Welk ‘rood’ kies jij voor jouw Kerstjurkje of lippenstift Het ene rood zal je mooier staan dan het andere. Het goede ‘rood’ zal als een natuurlijke make-up werken en het verkeerde ‘rood’ maakt dat je er pips uitziet en eventuele rimpels en kringen onder je ogen meer opvallen.

warme make upkoele make up

Je kunt zelf de goede tint rood vinden als je kijkt naar de kleur rood op je wangen als je opgewonden bent of naar de kleur van je oorschelp als je zonder muts in de kou hebt gefietst. Ook is jouw kleur rood te vinden aan de binnenkant van je lip en op je vingertop als je er even zacht in knijpt.mooi met kerst website

 

 


J

Afdrukken E-mailadres

I'AM ALTIJD UNIEK op 1 en 22 november 2018

Creëer je eigen 'ik-merk' Wil je meer weten over hoe je jouw positieve kenmerken en kwaliteiten op een krachtige, opvallende manier presenteert, terwijl je tegelijkertijd toch zo dicht mogelijk bij jezelf blijft, meld je dan gauw aan voor deze inspirerende workshops die ik samen met Annick Lieuwen van ALtijd bemiddelt organiseer.

Meld je gauw aan want er is maar plek voor acht deelnemers. En als je je voor 15 oktober aanmeldt, krijg je ook nog eens vroegboekkorting. Hoe je je kunt aanmelden staat in de uitnodiging hieronder.

Ik zou het leuk vinden als je erbij bent.

Uitnodiging I AM ALTIJD UNIEK 003

Afdrukken E-mailadres

Stralend en Gezond! De herfst in!

Wil jij ook graag een happy, healty en trendy lifestyle! Kom dan naar onze workshop “Stralend en gezond! De herfst in!”.

Wij Adrie (Take Off Gezond Leven), Maaike (Voet en Toet) en Astrid (I' A.M. Kleur&Stijl) hebben voor jullie deze workshop samengesteld. Kom en beleef dit samen met je vriendinnen!

Dit ga je beleven tijdens de workshop:

Aan je huid kun je vaak zien hoe het met je innerlijke gezondheid is! In je lichaam worden eerst de vitale organen voorzien van essentiële voedingsstoffen, zoals hart, hersenen en longen. Pas als die verzadigd zijn, komt de huid aan de beurt. Eventuele voedingstekorten zijn daarom vaak het eerst waar te nemen in de huid; een droge, schilferige of rode huid. Eigenlijk zie je hetzelfde ook vaak bij de gezondheid van dieren: de conditie van de vacht.
Als je blij en gelukkig bent, straal je dat uit, ook via je huid. Een gezonde en stralende huid bereik je niet met een enkel voedingsmiddel! Het is je gehele dagelijkse voedingspatroon. Laat je inspireren tijdens deze workshop.

Tijdens de workshop neem je ook plaats aan de Skin Bar om kennis te maken met de producten van Dermalogica. Dit geeft je de mogelijkheid om te ervaren welke producten er zijn, hoe deze ruiken en voelen, én krijg je uitleg hoe je deze het beste kunt gebruiken. Een groot voordeel hiervan is dat je gelijk kunt ervaren wat de producten voor jouw huid kunnen betekenen. Je geeft jezelf een minibehandeling. Try before you buy! En je gaat Stralend en Gezond naar huis! De focus ligt deze avond op de Age Smart productlijn; deze producten hebben als doel het bereiken van een stevigere, gladdere en gezondere huid!

Hoe komt het dat sommige kleuren je laten stralen en andere juist helemaal niet? Welke kleuren hebben je voorkeur en zijn dit ook de kleuren die jou het mooiste staan? We gaan interactief aan de slag om te ontdekken wat kleuren voor je betekenen en wat ze met je doen. Met de juiste kleuren zie je er mooier uit en heb je een sprankelende uitstraling vol zelfvertrouwen. Je zult versteld staan van het resultaat!

Wil jij dit niet missen?
Deze geheel verzorgde avond kun je beleven voor maar € 29,- dit is inclusief de afzonderlijke workshops. Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Reserveer gauw jouw plek. Wacht niet te lang, want vol = vol!

Logo stralend en gezond vrijstaand 

 

 

 

 

 

 

 

 

Afdrukken E-mailadres

Foundation

Waarom gebruiken sommige vrouwen zoveel foundation? Zonde, want je ziet er al snel veel te opgemaakt uit terwijl het nog maar de basis van je make-up is. Het kan je huid er zelfs futloos uit laten zien, terwijl er bijna geen huid meer te zien is.

Hoe kies je de juiste kleur foundation:
- Pak een kleur foundation waarvan je denkt dat het meest in de buurt komt van je natuurlijke huidskleur.
- Test een aantal koele, warme of neutrale foundations naast elkaar op je kaaklijn (koel voor de winter- en zomertypes en warm voor de
   lente- en herfsttypes).

Hoe breng je de foundation aan:
- Breng eerst een goede vochtinbrengende cremé aan. Dat kan een dagcremé zijn. Door deze cremé wordt de huid extra verzorgd. Je
  hebt hierdoor minder kans dat er droge stukken in je foundation ontstaan.
- Gebruik een concealer onder je foundation om de ergste oneffenheden weg te werken. Denk aan pukkels, roodheid en blauwe plekjes.
  Foundation kan veel verbergen, maar een concealer voorkomt dat je op één plek ineens een dikke laag hebt zitten.
- Doe een beetje foundation in de goede kleur op de rug van je hand.
- Met een vochtig sponsje of een kwast de foundation aanbrengen.
- Werk altijd van boven naar beneden, dus begin bij je voorhoofd. Breng de foundation aan van binnen (midden van je gezicht) naar
  buiten. Zo kun je het mooi naar buiten toe vervagen en krijg je geen randen! 

Heb je toch nog moeite om de juiste foundation te vinden bij jouw huidskleur? Maak dan gerust eens een afspraak bij
I' A.M. en dan help ik je daar graag bij,

 atie2

 

 

 

 

 

 

 

 

Afdrukken E-mailadres

Meer artikelen...