Shawls

Shawls zijn niet meer weg te denken uit het modebeeld. En dat is niet alleen omdat we onze halzen willen beschermen tegen kou en wind. Nee, een shawl is tegenwoordig een onmisbaar fashion item om je outft mee af te stylen. Bekijk de steeds wisselende collectie trendy shawls van I’ A.M. Kleur&Stijl.

Verzenden
De bestelde artikelen worden door ons verzonden met Post NL. Een pakket van 0-10 kg kost € 6,95 incl. Track & Trace. Lukt het om de bestelde artikelen via een brievenbuspakje te versturen dan zijn de kosten € 3,95 incl. Track en Trace. De verzendkosten worden apart vermeld op de factuur en de artikelen worden binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling verzonden.

Afhalen
Uiteraard kan een bestelling ook persoonlijk worden afgehaald. Neem hiervoor dan event contact op 06-30736992, zodat we een afspraak kunnen maken.

Scroll naar beneden voor de shawls. Voor eventuele vragen over de shawls stuur een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..