grijs blok workshop stijl

Vormen aqaua

paspop mint

stijl 1x1

lichtgrijs blok

Exclusief I' A.M. Label

Het eigen exclusieve sieraden label van I' A.M. !

Met veel trots laat ik jullie graag mijn eigen sieraden label zien. Trendy, exclusieve sieraden, in vele leuke kleurstellingen. Windeloos combineren. Samen met de bijpasende kettingen, waaraan je je eigen hager kunt maken. Zo heb je makkelijk een bijpassende kettin voor ieder outfit.
Hoe komt het dat sommige kleuren je laten stralen en andere juist helemaal niet? Welke kleuren hebben je voorkeur en zijn dit ook de kleuren die jou het mooiste staan? Wat zijn koele en wat zijn warme kleuren? Tijdens deze workshop laat ik je zien wat kleuren voor je betekenen en wat ze met je doen. De "goede kleuren" laten je stralen en geven je meer zelfvertrouwen. Je zult versteld staan van het resultaat! Met behulp van verschillende kleurdoeken gaan we samen ontdekken welke kleuren jou het beste staan. De sieraden lijn van I' A.M. bestaat uit.

  • Armbanden los en als set van 3
  • Kettingen
  • Losse kettinghangers
  • sieraden blok 2x1 Bekijk het exclusieve assortiment van het eigen label I' A.M. eens op deze site. En je kan ze makkelijk bestellen middels het bestelformulier. Hieronder een leuke impressie van een deel uit de collectie:

Workshop Kleur

workshop kleur nw 1x1

Workshop Ladies Tea

workshop ladies tea 1 x 1

Workshop Stijl

stijl 1x1