Like I' A.M. Kleur&Stijl op facebook, zo ontvang je regelmatig leuke tips & trends!

Workshop armband en/of ketting maken

Wil je gezellig met vriendinnen, (schoon)zussen of een groepje collega's iets leuks doen?

Astrid van I' A.M. Kleur&Stijl geeft leuk, leerzame en gezellige workshops. Leuk voor een vrijgezellenfeestje, verjaardag of gewoon voor de gezelligheid!

Nog steeds op zoek naar een prachtige armband of een leuke ketting die jouw outfit helemaal compleet maakt? Waarom kom je deze niet gewoon zelf maken? Tussen ons assortiment kralen en bedels zitten zeker ook de kleuren en kralen die jij zoekt. We kunnen de armbanden en kettingen afstemmen op jouw eigen kleurseizoen en op je eigen persoonlijke stijl. Je maakt vijf armbandjes of een ketting met twee armbandjes. De workshop kost € 29,95 p.p. en is mogelijk vanaf 3 personen. Dit is natuurlijk inclusief een drankje en iets lekkers. En duurt ongeveer 2,5 uur.

Je kunt de workshop “Armband en/of ketting maken” ook combineren met een figuuranalyse (incl. stijlkaartje) en de daarbij behorende stijltips. Je betaalt dan € 65,= p.p. en is mogelijk vanaf 3 personen. De workshop kan in mijn studio plaatsvinden maar is ook mogelijk op jouw eigen locatie. Een combinatie met een High Tea, een lunch of een Kleuradvies is natuurlijk ook erg leuk en gezellig.

Neem gerust Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met mij op om alle mogelijkheden te bespreken. 

nicole1

 

 

 

 

Afdrukken E-mailadres